ΜΑΘΗΜΑΤΑ

HTML

HTML

  • 00h 00m 00s
  • 2
  • 0000-00-00 00:00:00
(4 Ratings)

Σχετικά με το Μάθημα

HyperText Markup Language, κοινώς γνωστή ως HTML, είναι η τυπική γλώσσα σήμανσης που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ιστοσελίδων. Μαζί με CSS, και JavaScript, HTML αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ιστοσελίδων, καθώς και για τη δημιουργία διεπαφών χρήστη για το κινητό και web εφαρμογές. Η HTML περιγράφει τη δομή μιας ιστοσελίδας σημασιολογικά, πριν από την εφαρμογή των Cascading Style Sheets (CSS), περιλαμβάνοντας συνθήματα για την παρουσίαση ή την εμφάνιση του εγγράφου (ιστοσελίδα), καθιστώντας τη μια γλώσσα σήμανσης, παρά μια γλώσσα προγραμματισμού.

Τα HTML στοιχεία αποτελούν τα δομικά στοιχεία των σελίδων HTML. Η HTML επιτρέπει την χρήση εικόνων και άλλων αντικειμένων για τη δημιουργία διαδραστικών μορφών. Παρέχει ένα μέσο για να δημιουργήσετε δομημένα έγγραφα δηλώνοντας σημασιολογίκές δομές για το κείμενο, όπως επικεφαλίδες, παραγράφους, λίστες, συνδέσμους, αποσπάσματα και άλλα αντικείμενα.

Η HTML μπορεί να ενσωματώσει scripts γραμμένα σε γλώσσες όπως η JavaScript που επηρεάζουν τη συμπεριφορά των ιστοσελίδων HTML. Η HTML μπορεί επίσης να παραπέμψει το πρόγραμμα περιήγησης στην εφαρμογή Cascading Style Sheets (CSS) για τον καθορισμό της εμφάνισης και τη διάταξης του κειμένου.

Σύντομη Περιγραφή

Τα μαθήματα HTML θα σας εισάγουν στον κόσμο της ιστοσελίδας και της διαμόρφωσης του περιεχομένου στον ιστό.

Μαθήματα

Εισαγωγή
Βασικές Αρχές HTML
Πώς να δομήσετε κείμενο σε HTML
Εισαγωγή εικόνων και διαχείριση συνδέσμων "Anchor Tags"
Τι είναι οι πίνακες και πως να τους χρησιμοποιήσετε για διάταξη
Κατανοήστε τις φόρμες HTML
HTML Div και πώς να διαχωρίσετε περιεχόμενο για στυλ CSS
Μάθετε βέλτιστες πρακτικές HTML
340€
420€

37088 students

15 Additional resources (10 files)

Available from the app

Spanish, English, Portuguese

We offer a satisfaction guarantee

Access on mobile and TV

Certificate of Completion
Ειδικότητα

ΝΕΟ

Σχετικά Μαθήματα

Ενημερωθείτε για τα Δημοφιλέστερα μαθήματα του
Κέντρου Ελευθέρων Σπουδών Computers Αντωνίου.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι νέα σχετικά με τα τμήματα και τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, για διάφορες προσφορές, καθώς και πολλές χρήσιμες πληροφορίες.