Συχνές Ερωτήσεις


Πιστοποίηση Δημοσίου

Τα πτυχία Πληροφορικής είναι απαραίτητα για την απόδειξη χειρισμού Η/Υ, τόσο στον Ιδιωτικό, όσο και στον Δημόσιο Τομέα, και ειδικότερα σε:

  • Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, αλλά και εκτός ΑΣΕΠ
  • Προκηρύξεις για προσλήψεις στο Δημόσιο
  • Αναβάθμιση υπαλλήλων σε Διοικητικούς
  • Αξιολόγηση Διοικητικών Υπαλλήλων
  • Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικών
  • Προσλήψεις σε ΔΕΚΟ,
Στον ιδιωτικό τομέα, η κατοχή ενός πιστοποιητικού πληροφορικής είναι σίγουρα κάτι που ζητούν οι εταιρείες και στις αγγελίες τους, άρα αποτελεί ένα μεγάλο εφόδιο για το βιογραφικό σου.

Μαθήματα Ρομποτικής
(Arduino - Hardware)

Στην σχολή μας λειτουργούν τμήματα για παιδιά από 12 ετών και άνω. Έτσι, κάθε παιδί που έχει συμπληρώσει την ηλικία των 12 ετών μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματά μας και να αποκτήσει νέες γνώσεις και δεξιότητες.

Εκπτωτική Πολιτική

Στην σχολή μας, δίνουμε σε όλους την ευκαιρία να αποκτήσουν πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση. Γι' αυτό, προσφέρουμε ειδικές εκπτώσεις και προγράμματα για ευπαθείς ομάδες, όπως ανέργους και παιδιά που έχουν ανάγκη. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι κανείς δεν θα μείνει πίσω λόγω οικονομικών περιορισμών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για την εκπτωτική πολιτική μας και τις ευκαιρίες που παρέχουμε για την εκπαίδευση των παιδιών σας.

Τρόποι Πληρωμής

Ανακαλύψτε τους εύκολους και ασφαλείς τρόπους πληρωμής που προσφέρουμε για την άνετη και γρήγορη ολοκλήρωση των αγορών σας. Απολαύστε την ευκολία της πληρωμής με πιστωτική κάρτα, την ασφάλεια των τραπεζικών μεταφορών, την ευελιξία του PayPal ή την άμεση πληρωμή των μετρητών. Επιλέξτε τον τρόπο που σας ταιριάζει και επωφεληθείτε από την άριστη εξυπηρέτηση και ασφάλεια που παρέχουμε.

Δεν βρίσκετε αυτό που ψάχνετε;

Είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστείτε. Λάβετε γρήγορη και εκτεταμένη βοήθεια στις απορίες που έχετε! Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Ενημερωθείτε για τα Δημοφιλέστερα μαθήματα του
Κέντρου Ελευθέρων Σπουδών Computers Αντωνίου.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι νέα σχετικά με τα τμήματα και τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, για διάφορες προσφορές, καθώς και πολλές χρήσιμες πληροφορίες.