ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Linux

Linux

  • 00h 00m 00s
  • 1
  • 0000-00-00 00:00:00
(2 Ratings)

Σχετικά με το Μάθημα

Τα μαθήματα για το Linux σας προσφέρουν την ευκαιρία να μάθετε και να εξοικειωθείτε με το δημοφιλές λειτουργικό σύστημα Linux. Θα εξερευνήσετε τις βασικές αρχές του Linux, τη διαχείριση του συστήματος, την εγκατάσταση και τη διαχείριση λογισμικού, την επικοινωνία με το τερματικό, και την ανάπτυξη εφαρμογών σε αυτό το περιβάλλον. Θα αποκτήσετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να εργαστείτε με αυτό το ανοιχτό και ευέλικτο λειτουργικό σύστημα και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές του στον επαγγελματικό σας βίο.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων για το Linux, θα εξοικειωθείτε με διάφορες διανομές Linux και θα μάθετε πώς να προσαρμόζετε το σύστημα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Θα αποκτήσετε γνώσεις για την ασφάλεια, τον δικτυακό τομέα και τις βασικές εντολές του τερματικού, ενώ θα μάθετε επίσης να διαχειρίζεστε τον χώρο αποθήκευσης, τους χρήστες και τα δικαιώματα πρόσβασης στο σύστημα. Οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν επίσης κατανόηση της ασφάλειας στο Linux και θα μάθουν να διαχειρίζονται τις δικαιώματα πρόσβασης και τις δικτυακές ρυθμίσεις, ενώ θα εξασκηθούν σε πρακτικές ασκήσεις και εφαρμογές πραγματικού κόσμου.

Σύντομη Περιγραφή

Τα μαθήματα παρέχουν βασική εκπαίδευση στο Linux, εξοικειώνοντας τους μαθητές με τη χρήση, τη διαχείριση και την ασφάλεια.

Μαθήματα

Εισαγωγή
Κατανόηση των εννοιών του Linux
Λήψη, εγκατάσταση και παραμετροποίηση
Πρόσβαση στο σύστημα και σύστημα αρχείων
Βασικές αρχές Linux
Διαχείριση συστήματος
Shell Scripting
Δικτύωση, Υπηρεσίες και Ενημερώσεις συστήματος
Διαχείριση δίσκων και επίπεδα εκτέλεσης
390€
440€

37088 students

15 Additional resources (10 files)

Available from the app

Spanish, English, Portuguese

We offer a satisfaction guarantee

Access on mobile and TV

Certificate of Completion
Ειδικότητα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σχετικά Μαθήματα

Ενημερωθείτε για τα Δημοφιλέστερα μαθήματα του
Κέντρου Ελευθέρων Σπουδών Computers Αντωνίου.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι νέα σχετικά με τα τμήματα και τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, για διάφορες προσφορές, καθώς και πολλές χρήσιμες πληροφορίες.