ΜΑΘΗΜΑΤΑ

PHP

PHP

  • 00h 00m 00s
  • 1
  • 0000-00-00 00:00:00
(2 Ratings)

Σχετικά με το Μάθημα

Το μάθημα PHP σας προσφέρει μια εισαγωγή στον συναρτησιακό προγραμματισμό και στην ανάπτυξη ιστοσελίδων δυναμικού περιεχομένου. Θα μάθετε τη γλώσσα προγραμματισμού PHP και την χρήση της για τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων που αλληλεπιδρούν με τους χρήστες. Από την επεξεργασία δεδομένων φόρμας και τη διαχείριση βάσεων δεδομένων μέχρι την ανάπτυξη δυναμικών σελίδων και την υλοποίηση λειτουργιών όπως συνόδευση χρηστών, αυθεντικοποίηση και διαχείριση συνεδριάσεων, θα αποκτήσετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για τη δημιουργία πλήρως λειτουργικών ιστοσελίδων με δυναμικό περιεχόμενο.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα εξερευνήσετε διάφορες έννοιες της PHP, όπως μεταβλητές, συναρτήσεις, συνθήκες, βρόχοι και πίνακες. Θα μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε δεδομένα από τις φόρμες, να τα επεξεργάζεστε και να τα αποθηκεύετε σε μια βάση δεδομένων. Θα ανακαλύψετε επίσης πώς να δημιουργείτε δυναμικά περιεχόμενο και να το ενσωματώνετε στις ιστοσελίδες σας. Με αυτό το μάθημα, θα αποκτήσετε τις ικανότητες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε προηγμένες ιστοσελίδες με πλούσιο περιεχόμενο και δυνατότητες διαχείρισης δεδομένων.

Σύντομη Περιγραφή

Το μάθημα PHP είναι ένας γρήγορος και ολοκληρωμένος οδηγός για την ανάπτυξη δυναμικών ιστοσελίδων.

Μαθήματα

Εισαγωγή
Τύποι δεδομένων και Πίνακες
Δομές ελέγχου
Λειτουργίες και Συναρτήσεις
Χρήση Δεδομένων από Φόρμες
Εκμάθηση και Χρήση Βάσεων Δεδομένων
Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός με PHP
Χρήση Αρχείων
380€
450€

37088 students

15 Additional resources (10 files)

Available from the app

Spanish, English, Portuguese

We offer a satisfaction guarantee

Access on mobile and TV

Certificate of Completion
Ειδικότητα

ΝΕΟ

Σχετικά Μαθήματα

Ενημερωθείτε για τα Δημοφιλέστερα μαθήματα του
Κέντρου Ελευθέρων Σπουδών Computers Αντωνίου.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι νέα σχετικά με τα τμήματα και τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, για διάφορες προσφορές, καθώς και πολλές χρήσιμες πληροφορίες.